Segítség Regisztráció Belépés

Csapatunk

Három éve dolgozom pszichológusként. Már középiskolás éveim alatt elkezdett érdekelni ez a hivatás. Ezért is várom igazgatottan, hogy a Veritas Collegiate Academy Budapest kilencedikes diákjainak bemutathassam a “Bevezetés a pszichológiába” című tantárgyat.

Középiskolás éveim alatt versenyszerűen úsztam, a magyar válogatott tagja voltam. Szüleim, edzőim és tanáraim végig segítettek ebben a folyamatban, amiért mérhetetlenül hálás vagyok. Ha nem tudtam volna, hogy Isten velem van és Vele elérhetek bármit, ami előttem van, nem tudtam volna elviselni azt a rengeteg belefektetett munkát és áldozatot, ami ezzel az úttal járt. Tudtam, hogy küldetésem van, amikor az Egyedült Államokba utaztam elvégezni a Pszichológia és a Klinikai Mentálhigiénés Tanácsadás mesterképzést. Miután egy ideig Amerikában dolgoztam, úgy éreztem hogy haza kell jönnöm, és a kint szerzett tudást és tapasztalatot a magyar emberekkel is meg kell ossztanom.

Mivel járulhatok hozzá a Veritas pszichológia óráihoz? Saját tapasztalatiam oszthatom meg a diákokkal, hiszem ezen a területen szakemberként dolgozom. Szenvedélyesen rajongok a pszichológiáért, és egész életemben tanítani szeretnék.

“Engedd, hogy Isten vezesse lépteidet, és bízz azokban az álmokban, amiket Ő helyezett a szívedre. Hidd el, hogy Ő alkalmassá fog tenni a feladatra, és tudd, hogy bármilyen álmot is helyezett a szívedre, segíteni fog elérni azt, és a folyamat végén dicsőíteni fogod Őt ezért.“