Segítség Regisztráció Belépés

Híreink

Okt.
7.

Felvételi előkészítőt hirdetünk!

A Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium, egy 4 évfolyamos, amerikai tantervvel működő, keresztény középiskola, 2020 szeptemberétől megnyitja kapuit.

Az iskola a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában kezdi meg működését, helyileg a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnázium frissen felújított egyik épületében, a már ismert, népszerű gimnázium szakmai és infrastrukturális támogatásával.

Az iskola két, kis létszámmal tervezett osztályt indít 9. évfolyamon, a tanítási nyelv angol, amerikai tanárok oktatnak.

Képzésünk Magyarországon egyedülálló, nemzetközi szinten nyitja meg a tanulók előtt a továbbtanulási lehetőségeket, szélesebb spektrumban a jelenleg elérhető magyar iskoláknál. Programunk tananyagtartalmában klasszikus, módszertanában innovatív, világnézetében keresztény.

A Veritas Collegiate Academy Budapest 2019 decemberétől 2020 júniusáig tartó, intenzív előkészítő programot indít az érdeklődők számára.

Amit kínálunk:

  • Heti két alkalommal 16.00–18.00 között vagy szombaton 10.00–12.00 között az iskola épületében angol nyelvű előkészítő foglalkozásokat.
  • A foglalkozásokat amerikai tanárok tartják, a VCAB speciális tantervéhez igazított tananyagtartalommal, nyelvi fejlesztésre és a szükséges kompetenciák erősítésére koncentrálva.
  • foglalkozások kiegészülnek közösségépítő programokkal, interaktív tréningekkel, külső helyszíneken szervezett szabadidős tevékenységekkel.
  • A foglalkozásokon való részvétel nem feltétele az iskolába történő felvételnek, de a résztvevők előnyt élveznek a felvételi sorrend kialakítása során.
  • A program díjáról, a részletekről érdeklődni lehet a KAPCSOLAT oldalon található elérhetőségeken vagy a +36 20 414 2082 telefonszámon.
VÁRJUK KÉRDÉSEIKET, JELENTKEZÉSÜKET!

A szerzőről

"Mert az Úr nem azt nézi, amit az ember; mert az ember azt nézi, ami szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van."
1 Sámuel 16:7